Julgransbelysning - Allt nyttigt om Julgransbelysning


Lampgallerian har många julgransbelysningar

Julgransbelysning för julgranar utomhus

Julgransbelysning Utomhus

Använd aldrig en julgransbelysning utomhus som det inte uttryckligen står för utomhusbruk på förpackningen.

När du ska skaffa en julgransbelysning till din utegran är rekommendationen definitivt att du ska skaffa en LED-julgransbelysning. Anledningen till detta är förutom att den håller bättre också att du tjänar pengar på att köpa en ny julgransbelysning.

En gammal julgransbelysning har omkring 16 lampor som vanligtvis har en maxeffekt på 7 Watt styck. Detta innebär att den förbrukar omkring 100 W och många har sin julgransbelysning tänd 24 timmar per dygn vilket ger att julbelysningen förbrukar 2.4 kWh per dygn. Om du sätter upp belysningen 1 december och tar ner den 60 dagar senare så har den förbrukat 144 kWh vilket är ungefär lika mycket i kronor 144 kr.

En LED-belysning under motsvarande tid förbrukar elenergi för ungefär motsvarande 10 kr. Du sparar över 100 kr/år på att använda en julgransbelysning med LED-lampor.Julgransbelysning till annat än julgranar

Man behöver inte ha en julgran för att kunna använda julgransbelysningen. Det kan vara väldigt effektfullt att dekorera flaggstången, vindskivorna på Attefallshuset eller Friggeboden med lampor under den mårka årstiden.

Köp din utomhusbelysning på nätet

Julgransbelysning för utomhusbruk går att hitta online ganska lätt. Några butiker på nätet är som är bra på julgransbelysning som går att använda utomhus är:


Utomhusbelysning för julgran
www.ljustema.se

LjusTema har mängder med smart och effektiva belysningar och julgransbelysningar. LjusTema har stort utbud av konstnadsfeffektiva LED-belysningar, lampor för inom- och utomhus bruk och mycket annat gällande el.


www.belysningsdesign.se

Hos BelysningsDesign kan du köpa moderna lampor, julbelysning och julgransbelysning snabbt, enkelt och billigt. BelysningsDesign har ett mycket stort utbud julgransbelysningar och ett enormt utbud av andra belysningar och lampor.